top of page

Pressemelding - Prestisjetung pris

KYOTO GLOBAL DESIGN AWARDS


Community Landscape av Bjørnådal Arkitektstudio mottar prestisjetunge Kyoto Global Design Awards.22.10.23 — Prosjekt, "Community Landscape", har blitt hedret med den anerkjente Kyoto Global Design Award, for dens innovative tilnærming til kunst i det offentlige rom. Prisen ble tildelt for prosjektets enestående design, som redefinerer konseptet tribune, og forvandler den til et monumentalt, funksjonelt kunstverk.


Kyoto Global Design Awards, kjent for å løfte frem fremragende arkitektur og design fra hele verden, anerkjente prosjektet for dets sammensmeltning av design av høy kvalitet og miljøbevissthet.


Hans-Petter Bjørnådal, CEO og Creative Director ved Bjørnådal Arkitektstudio, uttrykte sin takknemlighet for den prestisjetunge anerkjennelsen: "Vi er dypt beæret over å motta Kyoto Global Design Award for Community Landscape. Dette prosjektet gjenspeiler vår dedikasjon til å skape poetisk og holistisk arkitektur, en arkitektur som harmoniserer med naturen samtidig som den tjener fellesskapets behov."


Community Landscape er en parametrisk installasjon som slynger seg gjennom landskapet og skaper ulike sitte- og aktivitetsrom, bortgjemte nisjer for avslapning og mer åpne landskap for større forsamlinger. Designet henter inspirasjon fra naturen, og integreres sømløst med de naturlige omgivelsene.


Juryen, bestående av eksperter innen design, kunst. kultur og arkitektur, hedret Community Landscape for sin helhetlige og poetiske tilnærming til arkitektur. Installasjonen er ikke bare et møtested for lokalsamfunnet, men fungerer også som en «statement» for bærekraftig design.


For mer informasjon om Community Landscape og Bjørnådal Arkitektstudio, vennligst besøk barkitekt.no.


Pressekontakt: Bjørnådal Arkitektstudio

Hans-Petter Bjørnådal

Creative Director / Architect MNAL

+47 959 74 546Om Bjørnådal Arkitektstudio

Bjørnådal Arkitektstudio er et ledende arkitektfirma kjent for sine innovative og bærekraftige designløsninger. Med fokus på å integrere kunst, natur og fellesskap, skaper studioet arkitektoniske mesterverk som inspirerer og beriker menneskers liv.

Anført av arkitekt Hans-Petter Bjørnådal, har studioet mottatt en rekke utmerkelser for sine banebrytende prosjekter.


Om Kyoto Global Design Awards

Kyoto Global Design Awards hedrer fremragende designere og kreative fra hele verden. Ved å hedre det beste innen design, bidrar Kyoto Global Design Awards til å forme en fremtid der estetikk, kultur og funksjonalitet sameksisterer i harmoni.


Bjørnådal arkitektstudio

Vågeveien 7

6509 Kristiansund N

132 visninger

Comments


bottom of page