top of page

OM BJØRNÅDAL ARKITEKTSTUDIO

Arkitektur handler om å finne gode løsninger som dekker dagens og fremtidige behov på en god og varig måte. 

HVEM ER HANS-PETTER?

Hans-Petter Bjørnådal (1977) er norsk sivilarkitekt Mnal , uteksaminert fra Bergen School of Architecture (BAS) i 2003.

Utstilt på la Biennale di Venezia og vinner av American Architecture Prize 2016 m.fl.

Arbeidene er publisert internasjonalt i blandt andre Byggekunst, Topos,  ArchDaily,  Architizer, Designboom m.fl.Hans-Petter har lenge jobbet imot offentlig og privat sektor innen tradisjonelle tilnærminger innenfor arkitekttjenestene som prosjektering, byggesak og arealplan. Men det er gjennom prosjektene sine, der han viser sin  kunstneriske konvergens han har blitt belønnet med en del nasjonale og internasjonale priser.  

I kunstprosjektet hans , Sacred Spaces, utforsker han muligheten  for å finne en forbindelse mellom mennesket, naturen og kosmos.

HVA ER VIKTIG?

Arkitektur handler om å legge til rette for livet som skal foregå inne i det byggde, og at dette livet trives og vokser  i symbiose med vår verden .


Arkitekturen er ikke bare skallet som holder deg tørr og skjermer for naturens krefter. Den skal også hjelpe å gjenskape forbindelsen mellom menneske og natur,  mennesket og kosmos. 

For å få dette til må vi starte med den lekende kreativiteten som etterhvert møter denne verden og materialiseres i møte med regelverk og detaljkunnskap. 

VISJON

Vi har en visjon om  å utforske arkitektur med en mer kunstnerisk tilnærming til verden.

Å utforske mennesker, landskaper, kulturer, sosiologi, myter og fortellinger bidrar til  å kunne skape prosjekter som har relevans for  mennesker og menneskets  opplevelse av  verden i vårt moderne samfunn.

Hans_petter_bjornadal.png

PRISER

Award- DNA Paris
Architizer A+ Award
WAN Award
IDA-winner seal
IDA APDC
American Arcitecture Prize 2016
American Arcitecture Prize 2017
German Design Council
bottom of page