top of page

NCV 20 - Holmenkollen

Aasers Ly ligger nå for salg og første leilighet er allerede solgt. Aaser Ly består av 2 leilighetsprosjekt hvor det ene er utarbeidet av Bjørnådal Arkitektstudio og det andre av R21 Arkitekter. Nils Collet Vogts vei 20, hvor vi er arkitekt, består av 4 luksuriøse leiligheter med prisantydning fra 20.800.000 - 32.500.000.


Eiendomsutvikler er Odd Hansen


Visualisering av Bjørnådal Arkitektstudio ved Hanna Zherenkina og Andre Ormset-ParedesSjekk ut salgsannonsen her:


Salgsoppgave er laget av Bleed for Beleven Eiendomsmegler.
Om prosjektet NCV 20 


På en grønn skogkledd topp, skuer man ut over hovedstadens myldrende liv og fjordens horisont. Inngangen til Marka ligger bare noen skarve kilometer unna Oslo sentrum, og høyden innbyr til perspektiv, ro og rekreasjon.

Her, i Holmenkollen noen hundre meter over havet, har vi utviklet et bolig konsept som forener det ypperste innen moderne materialitet med de naturgitte omgivelsene som omgir tomtene. Solforhold og utsikt møter arkitektonisk kvalitet i disse attraktive boligene på Oslos høyde. 


Fra fjorden som forbinder Oslo med resten av verden til Markas mange muligheter, er hovedstaden omringet av store og små potensielle eventyr. Eventyret er også i sentrum når vi har gleden av å presentere Aasers Ly. Fabel og fauna fremhever Voksenlias kvaliteter som turstier, tjern og dype skoger, samtidig som materialvalg og løsninger legger til rette for urban bekvemmelighet

Prosjektet består av to horisontaldelte tomannsboliger med fire boenheter og parkeringskjeller under byggevolumene. Husene er utformet og tilpasset terrenget i forhold til omkringliggende bebyggelse. Det har også vært fokus på den blågrønne strukturen. Tomannsboligene er sørvestvendt med parkdrag mellom byggene. Dette for å bevare terrenget, eksisterende trær og utsynskvalitetene på en god måte.  

 

Prosjektet søker å skape en fortetting på en stor eneboligtomt og utnytte tomtens gode beliggenhet, terreng og utsiktsforhold. Husenes to smale kropper gir et romslig utrykk. Byggenes poetiske design fremhever dette inntrykket, da uteområdet har stor betydning for prosjektet. 

 

Hver etasje i tomannsboligene har sitt eget forhold til terrenget og derfor sin egen fasadeutforming. Formen på boligene ble skapt med tanke på å utnytte mest mulig areal og for å skape et godt mikroklima rundt bygningskroppen. Det var også viktig å tilpasse bygningsstrukturen til området. Husene består derfor av mørk teglstein og store markante vindusflater.  

 

Husene går over tre plan, hvor 1. etasje går over ett plan, og toppleilighetene går over to plan, med vinduer mot alle retninger. Det er felles trapp og heis fra parkeringskjeller, opp til leilighetene, og videre til eneboligen, som ligger bak tomannsboligene.    

 

Leilighetene i 1. etasje har tre soverom hvor ett er master-soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, møterom og egen avdeling for barn. I 2. etasje er det en stor entre, kontor, bad, stue, kjøkken, to soverom, evt. tv-stue. 3. etasje har en storstue på 35m2, et master-soverom med tilhørende walk-in og bad samt to store soverom.  

 

Kjelleren består av to parkeringsplasser og en bod per leilighet. Kjelleren og bodene er utført i plasstøpt betong, og etasjene over består av bindingsverk av tegl, detaljer av tre og glass.  


16 visninger

Comments


bottom of page