bilde3.jpg

BLI EKSPONERT SAMMEN MED OSS PÅ EN AV VERDENS STØRSTE KUNSTUTSTILLINGER -  ARCHITECTURE BIENNAL 2021!

Bidra til finansieringen av kunstprosjektet vårt og bli eksponert for et bredt publikum inntil slutten av august 2021 i Venezia.

SAMARBEID

1. SØLV

10 000kr

2. GULL

50 000kr

3. PLATINA

100 000kr

VI HAR DELT IN SPONSORATENE I 3 ULIKE PAKKER. I EKSEMPLENE UNDER SER DU VÅRE GENERALSPONSORER "TØRRFISK FRA LOFOTEN " OG "TAGLIAPIETRA" SOM EKSEMPEL.

SLIK KAN DU STØTTE OSS:

Kontonr.: 1503.46.11243
TRE NIVÅER FOR BEDRIFTER:
1. Sølv
2. Gull
3. Platina
 
(forskjellige beløp som gir forskjellige goder) 10 000, 50 000, 100 000.

TA GJERNE KONTAKT FOR MER INFORMASJON OG EN HYGGELIG PRAT.

 
SAMARBEIDSPARTNERE VIL BLI SYNLIGGJORT PÅ BÅDE PRINT- OG WEBBASERT MATERIELL I FORSKJELLIG GRAD AVHENGIG AV STØRRELSE PÅ STØTTEBELØPET.
 

DE STØRSTE SPONSORENE VIL BLI INVITERT TIL VENEZIA OG FÅ MULIGHETEN TIL Å PRESENTERE SEG SELV!

TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON RUNDT EKSPONERINGSGRAD OG BEDRIFTSPRESENTASJON

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3
SPESIELL TAKK 

Vi presenterer stolt våre hovedsponsorer Tørrfisk fra Lofoten og Tagliapietra, som bidrar til kunstprosjektet vårt under «Time, space existience» i Venezia med hele 1000kg tørrfisk.


Dem ønsker å hjelpe oss med å formidle den nordnorske kulinariske kulturen som har blitt implementert gjennom fiskehandelen mellom Norge og det sørlige Europa helt siden Pietro Querini på 14 hundretallet.

Vi er superstolte og dyp takknemlige!

 
IL PRIMO CERCHIO DEL PARADISO

Prosjektet starter med seilasen til den venezianske sjømannen Pietro Querini som havnet i forlis på en norsk øy i Lofoten etter en stor storm. Det må ha vært et stort traume for ham før han havnet i en for han helt ny verden. Ydmyket etter denne opplevelsen fant han gleden i enkel fromhet og uskyld og kalte deretter dette stedet «Il primo cerchio del paradiso».

 

Fra vårt synspunkt er dette interessant, ettersom vi som samfunn befinner oss i en reflekterbar situasjon; vi må endre kurs og gjøre fremtiden mer i tråd med naturen for å kunne nyte de enkle gledene igjen.

 

Konstruksjonen er en kreativ tolkning av den tradisjonelle norske måten å tørke torsk på. Tørket torsk var, og er fortsatt en verdifull vare som ble handlet med blant annet Venezia, og kan bli funnet i tradisjonelle måltider over hele Sør-Europa (f.eks. Baccalao).

 

Prosjektet fungerer både som et utstillingsområde og et rom for kontemplasjon.