Headerbilde_farge.png

 KONTROLLLLSTASJON  -   KVERNVIKMOEN 

OM PROSJEKTET

PROSJEKTNAVN: KONTROLLSTASJON KVERNVIKMOEN
KATEGORI/TYPE BOLIG: KONTROLLSTASJON
KUNDE: STATENS VEGVESEN
STATUS: FERDIGSTILT 2016
LOKALISERING: ALTA, NORGE
SAMARBEID: BJØRNÅDAL ARKITEKTSTUDIO AS & TOFT

IDÈ OG BAKGRUNN

Kontrollstasjon for Statens Vegvesen.

Bygging av ny kontrollstasjon med kontrollhall for store kjøretøy med tilhørende kontorer, resepsjon, møterom, kontrollrom og garderober. 

Kvernvikmoen kontrollstasjon - Fasade forside
Kvernvikmoen kontrollstasjon - Fasade forside
Kvernvikmoen kontrollstasjon
Kvernvikmoen kontrollstasjon - Fasade forside
Kvernvikmoen kontrollstasjon - Detalj vinduer
Kvernvikmoen kontrollstasjon - Fasade sideperspektiv
Kvernvikmoen kontrollstasjon - Fasade forside
Kvernvikmoen kontrollstasjon - Garasjeinnkjøring
Kvernvikmoen kontrollstasjon - Fasade detalj
Kvernvikmoen kontrollstasjon - Fasade frontside
Kvernvikmoen kontrollstasjon - Front
Kontrollstasjon Kvernvikmoen - Plan 1
Kontrollstasjon Kvernvikmoen - Fasade
Kontrollstasjon Kvernvikmoen - Snitt
Kontrollstasjon Kvernvikmoen - Plan 2
1/1