ENEBOLIG - SELFORS

OM PROSJEKTET

PROSJEKTNAVN: ENEBOLIG SELFORS
KATEGORI/TYPE BOLIG: ENEBOLIG
KUNDE: SELFORS & ØYGAARDEN
STATUS: FERDIGSTILT 2015
LOKALISERING: MO I RANA, NORGE

 

IDÈ OG BAKGRUNN

Den 3-etasjers høye eneboligen ligger på en sørvendt åsside og samler sol fra morgen til kveld med en spektakulær utsikt over byen under.

 

Huset er en rehabilitering av en modernistisk villa fra 1960 som delvis ble ødelagt av en prefabrikert design på 80-tallet. Huset er sentrert rundt en sentral trapp som fungerer som  luftventilasjon mellom de forskjellige etasjene. Det er lagt mye arbeid i å lage mikroklimatiske rom rundt huset for å gi ly og plasser i solen for beboerne.

 

2. etasje består av et kjøkken og stue der familien samles til frokost og middag. Det har blitt det sentrale møtepunktet for familien. Private rom og soverom ligger i første etasje og på loftet.

 

Vinduene er satt inn med spesiell intensjon for å gi utsikt over de omliggende fjellene og arktiske naturen.

1/1

Postboks 5

Røsandåsen

6530 Averøy

Møre og Romsdal

Norge

Utviklet av Illusive for BJØRNÅDAL ARKITEKTSTUDIO ©

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn